Dani Flaco

Dani Flaco ha elaborat un treball molt més acústic i tranquil que els anteriors, on trobarem detalls més propers al folk que als registres rockers. El cantautor, una aposta clàssica de Barnasants des dels seus inicis, va actuar per primera vegada en el Auditori de Barcelona, en un escenari de luxe per presentar les noves cançons d’un treball que el passat mes de Novembre va finançar amb un micromecenatge.

El disc s’ha gravat a Madrid, produït per Fernando Polaino un experimentat músic i autor que ha treballat amb artistes com Lichis (La Cabra Mecánica), Najwa Nimri, Joaquín Sabina, Jorge Drexler, Carlos Núñez o David Broza. En el disc a més participen músics de la talla de Pepo López (Quique González, La Cabra Mecànica ) o César Pop (Pereza, Leiva, Quique González).

Es tracta del sisè disc de Dani Flaco, un disc més madur, més proper a nous sons, amb 12 cançons que captiven des de la primera escolta. El primer single “Ni se te ocurra” és una bona mostra de la pretensió del disc, tant a nivell de so, com a nivell creatiu.
Estem segurament enfront del millor treball de Dani Flaco.

 

Tornar a dalt ↑