Merche (Catalunya)

Merche és sens dubte un dels majors talents i una de les veus femenines més poderoses que ha donat la música a Espanya. Els seus discos d’or i platí i una nominació al Grammy Llatí acrediten el reconeixement públic a una figura que creix disc a disc, cançó a cançó, per completar el retrat d’una artista plena de personalitat i de naturalitat. El llançament el 28 d’octubre de “Quiero contarte”, del que ja ha avançat Te espero cada noche, torna a situar-la en la primera fila del panorama musical, ara convertida en una artista de Sony Music i disposada a marcar un abans i un després en la seva carrera.

Nascuda a Cadis i lligada als escenaris des de nena, Mercedes Trujillo és una artista que ha treballat dur per aconseguir un èxit que ningú li qüestiona. Des del seu debut discogràfic amb Mi sueño (2002) fins al seu últim treball fins avui, Un mundo de colores (2012), la seva trajectòria s’ha caracteritzat per la seva credibilitat com a compositora i per la intensitat de les seves interpretacions, però també per la seva facilitat per connectar amb el públic, com ho demostren els més de mil concerts que ha ofert en escenaris d’Espanya i Llatinoamèrica.

En el seu nou disc, Merche dóna una altra volta de rosca a la seva sòlida carrera amb un so renovat que està revolucionant a la seva legió de seguidors des de l’avançament de Te espero cada noche. La revolució arriba pel propi estil que desprèn l’àlbum, setè de la seva carrera i produït per Miguel Ángel Collado, responsable de discos de Pablo Alborán o Sergio Dalma. La Merche de sempre és capaç de sorprendre i, de pas, posar en ebullició als seus fans.

Gens tornarà a ser el mateix després de Quiero contarte en la carrera d’aquesta gaditana en plenitud, capaç de barrejar amb sorprenent naturalitat l’avantguardista amb el clàssic, el jazz amb el folklore andalús i els sons del Carib amb l’electrònica. Combinar els vells temps amb els més actuals està en el seu ADN, l’ADN d’un talent que no para de créixer a cop de cançó.

Un directe que no et deixarà indiferent.

Presentació a Barcelona: 29 de novembre.
BARTS

Oberta contractació.

Tornar a dalt ↑