Noche Antonio Vega

Ricardo Marín, ha estat músic de gira des de fa 20 anys de la majoria de grans artistes de la música espanyola: Los Secretos, Miguel Rios, Raimundo Amador (directe a Las Ventas ), Manolo García, … i d’Antonio Vega, en diverses gires. Per la seva banda, Basilio Martí ha estat la mà dreta d’Antonio Vega des de sempre. El seu músic fidel, dins i fora de l’escenari, el músic que millor el coneixia de prop, amb qui treballava els discos i els directes.

Ricardo Marín i Basilio Martí s’uneixen ara per fer el seu particular homenatge a Antonio Vega, amb el respecte, admiració i garanties que ells dos poden oferir. I ho fan, a més, involucrant als músics locals de cada ciutat a participar-hi per tal de fer un gran homenatge a un dels millors compositors de música del país, Antonio Vega.

Una ocasió única per escoltar les cançons, les històries, anècdotes, ..i tot el que envoltava el geni, a través de dos músics que el coneixien molt bé i que van participar en gran part en la seva vida professional.

 

Tornar a dalt ↑