Avís legal

Aquest lloc web i el domini festivalacrobates.com pertany a Les Nits de l’Art (Ruva Producciones, S.L.), amb domicili a Gavà, 08850.

El lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de Les Nits de l’Art o d’algun organisme vinculat, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a l’empresa.

Les Nits de l’Art posa els continguts a disposició pública amb finalitats d’informació i d’investigació atenent a les funcions que li són pròpies i, tret que s’indiqui de forma expressa per a casos particulars, els continguts d’aquest lloc web estan subjectes a una llicència CreativeCommons de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya.

Aquesta llicència autoritza la reproducció i comunicació pública dels continguts sempre que se citi els autors i la font (Les Nits de l’Art o Festival Acròbates) i no autoritza usos comercials ni fer-ne obres derivades.

Les condicions d’ús del lloc web són les següents:

1. Només està autoritzat l’ús no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l’autorització expressa del propietari. Les Nits de l’Art presenta per aquest mitjà els dissenys i logotips que la identifiquen, els quals poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies.

2. La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment en els òrgans adients per fer-ho.

3. Les Nits de l’Art no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’empresa.

4. Les Nits de l’Art no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys causats per l’accés al web o pels perjudicis causats per la impossibilitat d’accedir-hi a causa d’avaries, desconnexions o sobrecàrrega de les línies. Tampoc es fa responsable dels danys causats per terceres persones que facin intromissions il·legítimes fora del seu control. Quan sigui possible s’advertirà els usuaris prèviament sobre possibles interrupcions del web i/o dels seus serveis vinculats.

5. Les Nits de l’Art informa que l’ús de galetes per a processos interns de funcionament o altres mitjans tecnològics o analògics que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

6. Les Nits de l’Art en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal garanteix la confidencialitat de les dades personals que es puguin obtenir utilitzant formularis o altres elements a fi de oferir un servei. En qualsevol cas els usuaris en seran informats prèviament abans d’omplir els formularis. Les dades recollides s’utilitzaran únicament per a la finalitat indicada en cada cas.

7. Les Nits de l’Art es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i els continguts del web i les condicions requerides per al seu ús.

8. Les Nits de l’Art es reserva el dret d’emprendre les accions legals que cregui oportunes en cas de vulneració dels drets de propietat intel•lectual. En cas de possibles conflictes relatius a aquest lloc web serà el dret de l’Estat espanyol i de Catalunya el que regirà, i seran els jutjats de Barcelona els que hi tindran competència.


Tornar a dalt ↑