Qui som?

LES NITS DE L’ART és una productora de Barcelona dedicada a la música, amb especial atenció en la cançó d’autor, els autors, i els formats propers. ELS NITS DE L’ART neixen l’any 2002 a partir d’una sèrie de concerts desenfadats en un local de Gavà. Al juliol d’aquest mateix 2002 fan el primer fi de temporada amb un concert d’Olga Román, Pancho Varona i Antonio García de Diego.

A partir de 2006, LES NITS DE L’ART es formalitza com a productora i comença a treballar en la programació de concerts durant tot l’any. Des del 2007, comencem a treballar també en el desenvolupament d’artistes des del Management propi o el booking per a la ciutat de Barcelona i la resta de Catalunya.

Ens agrada definir-nos com una fàbrica d’idees constants per al desenvolupament de la música i els artistes. En l’actualitat, programem concerts durant tot l’any a diverses sales de Barcelona i àrea metropolitana i la resta de Catalunya. Desenvolupem les carreres i projectes de diversos artistes, tant de manera exclusiva en tot el territori com de manera local, a Catalunya. A més, hem creat un Festival propi de poesia i música, Acròbates, a l’Hospitalet, el Vilautor a Viladecans i col·laborem a la programació del Festival de cançó d’autor més important del país, Barnasants, en la selecció de més de 15 concerts, hem creat la web de venda d’entrades d’autor, www.cantauticket.com i realitzem produccions per a diversos ajuntaments.


Tornar a dalt ↑